Knut Hovet Installasjoner AS

Service- og vedlikeholdsarbeid

Service- og vedlikeholdsoppdrag er vår spesialitet. Få gode råd på belysning, varme og installasjon.

Elkontroll

Visste du at jevnlige elkontroller kan gi deg lavere forsikringspremie? Det er uansett anbefalt å utføre elkontroll hvert femte år, og det er smart å ha en fast partner som kjenner ditt hjem. Samarbeider du med oss, får du hyggelige fagfolk på besøk - med høy kompetanse og gode råd.

Skifte/oppgradering av sikringsskap

En oppgradering eller bytte av sikringsskap kan hjelpe deg å spare strøm, men viktigst av alt er sikkerheten. Halvparten av alle boligbranner med kjent årsak stammer fra feil i elanlegget eller uaktsom bruk av elektriske apparater. Installasjon av overspenningsvern i sikringsskapet sikrer hjemmet - og lommeboka - mot lynnedslag og skader på utstyr som kjøleskap, tv og rutere.

Rask responstid

Våre kompetente elektrikere står klare til å rykke ut når du trenger det. Enten lynet har slått ned, eller du trenger en helt vanlig elkontroll. Det er alltid viktig å følge gjeldende regler og forskrifter, uansett oppdragets størrelse. La derfor profesjonelle ta jobben, så slipper du forsikringstrøbbel, feil installasjon og ad hoc-løsninger som ikke bare kan være kortsiktige med utrygge og brannfarlige. Ta kontakt, så får du gode råd, pristilbud og en avtale i nærmeste framtid.