Knut Hovet Installasjoner AS

Nybygg

Vi virkeliggjør våre kunders idéer til enebolig, rekkehus eller hytte.

Lys og varmestyring

Det er en jungel der ute. Og når det kommer til ulike tekniske løsninger innen lys- og varmestyring, kan det være vanskelig å se skogen for bare trær. Da er det godt med en proff partner som allerede har gjort grovsorteringen innen dimmere, tidsreléer, sensorer, varmepumper, ja, alt du kan tenke deg av løsninger. Løsninger som ikke bare lar deg øke komforten hjemme, men også sparer strøm, penger og miljøet.

Smarte hjem

Det enkle er ofte det beste, sies det. Og selv om det er lett å tro at moderne smarthusløsninger er kompliserte greier, handler det alltid om å gjøre hverdagen smidigere. Ikke la begreper som “heldigitale automasjonsløsninger” skremme deg. Dette er avansert teknologi som lettere lar deg styre hverdagen. Belysning, varme, adgangskontroll og energisparing er bare noen områdene vi hjelper deg å tilpasse og forenkle.

Rådgivning, prosjektering og installasjon

Når man bygger nytt, er det ofte med et langsiktig perspektiv. Her skal vi bygge og her skal vi bo - lenge. Da er det viktig med dyktige fagfolk som kan gjøre dine drømmer til virkelighet. Planlegging er alfa omega. Enten det er varme, belysning, energisparing eller smarthusløsninger. Vi kompetansen, kreativiteten og de aller siste tekniske løsningene som lar deg skape et hjem som er rigget for alle livets faser og forandringer. La oss være din totalleverandør på prosjektering av elektriske installasjoner.